Events
Dr.Health Masterclass

DR.HEALTH MASTERCLASS: PROF DR. THOMAS RAU 27-29 Aprilie 2023 

LOCATIE  Grand Hotel Continental, Calea Victoriei, nr. 56 din București

INFLAMATIA SILENTIOASA IN SINDROMUL COLONULUI IRITABIL, BOLI AUTOIMUNE SI PATOLOGIE ONCOLOGICA

Dr. Health MasterClass: Prof Dr. Thomas Rau este un eveniment ce vine în întâmpinarea medicilor de medicina integrativa, medicina complementara, medicina homeopata, medicina biologica, medicina de reabilitare, medicina interna, reumatologie/boli autoimune, medicina oncologica, medicina paleatie. Timp de 2 zile, Dr. Thomas Rau aduce în prim-plan subiecte din domeniul medical cu un interes crescut în ultimele decenii.

Acest eveniment beneficiaza de prezenta unei personalitati importante in domeniul medicinei, respectiv Dr. Thomas Rau M.D.


Causes of Diseases - Dr. Thomas Rau's Biological Medicine (MaG -Tv)

Dr.Thomas Rau este considerat unul dintre cei mai recunoscuți medici din lume în domeniul medicinei biologice. Dr. Rau a înființat și a construit un număr de institute avand ca tema centrala Medicina Biologica Elvetiana. In februarie 2021, Dr. Rau a deschis o noua clinica de tratament, Sonnenberg Biomedical Health Hotel in Schwellbrunn, Elvetia. 

Prof. Dr. Thomas Rau M.D. a studiat medicina la Universitatea din Berna, principala facultate de Medicina din Elvetia. A ales sa-si inceapa cariera in reumatologie, medicina interna si generala.

Specialitate: Medicina Biologica

 

Dr. Health MasterClass: Prof Dr. Thomas Rau este un eveniment ce se desfășoară pe 3 zile. 

27.04 - Conferinta publica - 14:00 - 18:00 

170 RON/ participant medic sau 125 RON/  studenți medicina

28.04 - Seminar medical specializat - 09:30 - 18:30 

1350 RON/ participant (19% TVA inclus) - 10% discount pentru achiziționare EARLY BOOKING (data limita 10.04), diploma de participare oferita de BIOMED INTERNATIONAL

29.04 - Consultații medicale oferite de Dr. Thomas RauSponsors/Partners:

Series
Dr.Health720°
Webinars
Articles
Devices
Science
What our patients say about Quantica720° services